• office@smeprojects.ro
  • Piata Walter Maracineanu, nr. 1-3, etaj 1, Sector 1, București

Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR), în calitate de beneficiar al proiectului Diaspora ReSTART (POCU/89/3/7/107561), publică astăzi, 7 septembrie 2018, corrigendum-ul nr. 3 la regulamentul de concurs.

Având în vedere numărul mare de aplicații depuse în concursul Diaspora ReSTART, termenul de publicare a rezultatelor evaluării se decalează cu o zi, până în data de 11 septembrie 2018. Termenul pentru depunerea eventualelor contestații a fost și el decalat cu o zi, până la data de 13 septembrie 2018, ora 17:00 (ora României). În plus, prin corrigendum-ul nr. 3 a fost modificată modalitatea de transmitere a contestațiilor, în sensul acceptării doar a:

contestațiilor depuse direct fizic la sediul CNIPMMR și nu prin poștă/curier (având în vedere durata foarte ridicată pentru livrarea documentelor prin poștă/curier și termenul limită pentru finalizarea întregului proces de evaluare – 18 septembrie 2018);

contestațiilor trimise prin e-mail, la adresa office@smeprojects.ro.

Pentru mai multe detalii cu privire la concursul de planuri de afaceri, vă invităm să parcurgeți cu atenție corrigendum-ul, precum și regulamentul de concurs.