• office@smeprojects.ro
  • Piata Walter Maracineanu, nr. 1-3, etaj 1, Sector 1, București

Pașaportul poate înlocui cartea de identitate?

Nu este suficient. Documentul solicitat care să demonstreze domiciliul sau rezidența în România (într-una dintre regiunile mai puțin dezvoltate – Nord-Est, Nord-Vest, Centru, Vest, Sud-Vest, Sud, Sud-Est) este cartea de identitate valabilă.

Pot aplica doi membri ai aceleiași familii (de exemplu, soț și soție)?

Când și cum voi primi banii?

Mecanismul de acordare a fondurilor este format din două etape: tranșa inițială de maximum 75% (maximum 30.000 Euro); tranșa finală (restul sumei, condiționată de cifra de afaceri realizată – minimum 30% din prima tranșă).

Când se vor afla rezultatele procesului de selectare a planurilor de afaceri?

Rezultatele vor fi anunțate la finalul procesului de selecție. Estimăm că vor realiza acest lucru la nivelul lunii august 2018.

Ce sprijin voi primi primi în procesul de implementare?

Fiecărui beneficiar al programului de finanțare i se va acorda ghidare si consiliere prin sesiuni individuale de consultanță și mentorat organizate cu experți în domeniu.

În ce constă cursul de formare antreprenorială?

Programul alocă 120 de ore de pregătire pentru fiecare cursant, în cele mai relevante arii din domeniu: cadru legal, marketing, finanțare, managementul resurselor umane, fundamentarea și elaborarea planului tău de afaceri.

Cine decide caștigătorii finanțărilor nerambursabile de maximum 40.000 Euro?

Fondurile vor fi alocate în urma evaluarii planurilor de afaceri de către un juriu format din experți reprezentanți ai mediului de afaceri.

Vă invităm să ne contactați!

Icon