• office@smeprojects.ro
  • Piata Walter Maracineanu, nr. 1-3, etaj 1, Sector 1, București

În urma participării la concursul de planuri de afaceri din proiectul Diaspora ReSTART, cei 60 de câștigători vor beneficia de servicii de consiliere și mentorat în cadrul unor afaceri cu domeniu de activitate similar cu cel pentru care au obținut finanțare.

Activitatea va demara cu organizarea a 2 intalniri intre cei 60 de viitori intreprinzatori si mentorii selectati de catre membrii consortiului. Cele 2 intalniri vor fi organizate in 2 regiuni diferite, in functie de polarizarea geografica a castigatorilor. Toti mentorii selectati vor avea minim 5 ani experienta in conducerea unei afaceri, in vederea asigurarii unei calitati ridicate a intregului proces de mentorat.

Premergator acestor intalniri vor fi realizate fise ale fiecarei afaceri ce urmeaza a fi finantata si se va face o distributie pe domenii de activitate. In cadrul acestor intalniri vor fi prezentati cei 6 mentori, punandu-se accent pe experienta acestora ca intreprinzatori/manageri si pe valoarea adaugata pe care o vor aduce in vederea completarii cunostintelor si aptitudinilor dobândite de viitorii intreprinzatori în cadrul formarii